Istražite više

Dan u Hotelu Pupin

Vreme provedeno u hotelu može biti veoma kvalitetno i zanimljivo, posebno kad sam hotel nudi sve ono što Vam je potrebno za ispunjen i ugodan dan.

Jutra u hotelu Pupin su autentična pre svega zbog njegove lokacije. Pupin je jedini hotel u Novom Sadu koji može da se pohvali direktnim pogledom na Zmaj Jovinu ulicu, glavni trg i katedralu. Osim pogleda na sam centar grada, potpunom doživljaju jutra i samog boravka u hotelu doprinosi enterijer naših soba. Kvalitetni i udobni kreveti učiniće da se probudite odmorni i raspoloženi. Ako ste od onih koji prvu jutarnju kafu vole da popiju sami u tišini, room service je prava opcija za Vas. Kafu možete da pripremite i sami, jer je svaka soba u hotelu Pupin opremljena aparatom za kafu. Osim toga, room service je tu da se pobrine da, ukoliko želite, doručkujete u toplom krevetu i da još malo produžite jutarnju čaroliju. Za one aktivnije, koji pak preferiraju doručak u društvu, na raspolaganju je hotelski restoran.


Nakon doručka, preporučujemo da slobodno vreme provedete obilazeći neke od znamenitosti našeg grada. Osoblje Hotela Pupin je uvek raspoloženo da Vam izađe u susret, pomogne oko snalaženja ili preporuči zanimljivu lokaciju.

Ručak je idealna prilika da posetite restoran ZAK koji se nalazi u sklopu Hotela Pupin. Restoran duge tradicije, u novom ruhu i drugačijem okruženju, nudi vam veliki izbor ekskluzivnih jela i pića. U ZAK-u možete da iskusite prave delikatese, a recepti naših iskusnih kuvara neće Vas ostaviti ravnodušnim.


Popodnevni odmor možete da provedete u svojoj sobi. Ukoliko je Vaš izbor apartman, na raspolaganju Vam je komplet opremljena kuhinja, kao i minibar. Uživajte uz omiljeno piće i napunite baterije za najlepši deo dana – veče.

Veče je rezervisano za zabavu u restoranu Kalem by Zak. Osim izvanredne hrane koja nesumnjivo zadovoljava svačiji ukus, Kalem nudi odličan večernji program uz muziku i koktele. Naši koktel majstori pobrinuće se da veče učine nezaboravnim, a atmosfera po kojoj smo prepoznatljivi učiniće da nas posetite ponovo, prvom prilikom.