Istražite više

Doček nove i rekapitulacija stare godine - Kalem by Zak

Mesto susreta u centru Novog Sada i ove godine, već tradicionalno, organizuje spektakularan doček Nove godine! Prepoznatljivi ambijent upotpunjen je prazničnim detaljima, dok nova gastronomska ponuda, koja je prezentovana u septembru, pruža potpuno novi doživljaj ovog mesta. Budući da su dnevne žurke postale nezaobilazan deo praznične euforije, odlučili smo da je provedemo uz dobro piće, odličnu hranu i muziku DJ-a, koji će se pobrinuti da se gosti adekvatno pripreme za ono što sledi. Dnevna žurka u Kalemu počeće već u 11 časova i trajaće sve do 18h. Ne sumnjamo da će provod biti odličan, baš kao i uvek do sad.

Kada je u pitanju večernja proslava, osim dobro poznate kulinarske ponude, specijalno kreirane za ovaj povod, gostima će na raspolaganju biti i sadržajna karta domaćih i inostranih pića i najboljih vinskih etiketa. Za odličnu atmosferu biće zadužen Shazam Band, koji će popularnim hitovima različitih žanrova upotpunoti svečano veče.

Kada bismo trebali da napravimo rekapitulaciju godine na izmaku, izdvojili bismo blagi zaokret koncepta našeg restorana, koji je naišao na odlične reakcije gostiju. Centralna promena desila se u kuhinji, iz koje je potekla inicijativa o promeni menija. U gastronomsku ponudu su dodata određena jela, koja predstavljaju pravu kombinaciju tradicije i savremenog pristupa i načina pripreme. Osim jela na koja su navikli, naši gosti od septembra imaju priliku da uživaju u delicijama kao što su: praseća bajadera, gurmanska pljeskavica, zapečene palačinke… Pozitivne promene u karti jela pratile su promene dizajna, kao i načina prezentacije.

Svim gostima restorana Kalem i hotela Pupin želimo mnogo sreće i uspeha u predstojećoj godini, a mi ćemo, baš kao i uvek do sada, biti tu da ispunimo sve Vaše želje!