Istražite više

Hotel Pupin dobitnik prestižne nagrade Privredne komore Vojvodine

Svečana dodela nagrada Privredne komore Vojvodine održana je u četvrtak 6. juna u hotelu Pupin. Tradicionalno priznanje „Kapija uspeha“ dodeljeno je u šest različitih kategorija, a hotel Pupin je proglašen dobitnikom najvišeg priznanja za kvalitet usluga u gradskom turizmu, u 2023. godini.

Nagradu je, u ime hotela Pupin, primio gospodin Milosav Dunjić, direktor kompanije NS Hotels. Dunjić je istakao da se Pupin veoma brzo pozicionirao na turističkoj mapi i najavio otvaranje hotela u Sremskim Karlovcima u narednoj godini.

Prisutnima su se na svečanosti obratili i predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković. Događaju su prisustvovali i predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas, Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević, direktorica Turističke organizacije Vojvodine i predsednica komisije za dodelu nagrada Nataša Pavlović, predstavnici pokrajinskih institucija, lokalnih samouprava, akademske zajednice i turističke privrede.