Istražite više

Hotel Pupin u Novom Sadu zasluženo
dobio i petu zvezdicu

Nakon više od godinu dana uspešnog poslovanja, luksuzni gradski hotel Pupin zasluženo je dobio i petu zvezdicu. Idealna lokacija, vrhunska usluga i izuzetni sadržaji doprineli su izvanrednoj reputaciji ovog hotela i podigli ga na sam vrh, kada je u pitanju hotelijerstvo u Novom Sadu.

Iz hotela Pupin navode da su veoma ponosni na svoj uspeh.

– Peta zvezdica je zvanična potvrda našeg vrednog rada i zalaganja. Ponosni smo na ovo dostignuće i pružićemo svoj maksimum da i u budućnosti nastavimo da ispunjavamo očekivanja naših gostiju – ističu iz hotela.

Hotel Pupin je lociran u samom centru Novog Sada i svojom pozicijom, osim blizine gotovo svih značajnih ustanova i sadržaja, gostima nudi mogućnost uživanja u savršenom pogledu. Raspolaže sa 42 hotelske sobe i dva apartmana. Svaka smeštajna jedinica u hotelu Pupin dizajnirana je sa posebnom pažnjom. Kombinacija najfinijih materijala, savršeno uklopljenih boja i elemenata, čine da se osećate spokojno, relaksirano i odmorno. Topli tonovi i pažljivo birani detalji upotpunjuju luksuzan ambijent, a udobnost i prostranost soba upravo ovaj hotel čine jedinstvenim i impresivnim. Moderan i sofisticiran, a opet raskošan i prepoznatljiv stil prilagođen je potrebama savremenog putnika, a savršena usluga i profesionalno osoblje su uvek na raspolaganju.  

Kada govorimo o gastronomiji, značajno je pomenuti da hotel Pupin sadrži čak tri restorana: banket restoran, Kalem i čuveni ZAK. Sva tri restorana karakteriše vrhunska hrana pripremljena po posebnoj recepturi. Banket restoran nudi mogućnost organizovanja privatnih ili poslovnih okupljanja, večere ili ručka sa prijateljima, poslovnim partnerima ili porodicom. Restoran Kalem je dobro poznat među novosađanima i predstavlja omiljeno mesto susreta i zabave. Krasi ga izuzetan moderan ambijent, odlična hrana i veliki asortiman pića. Restoran ZAK je čuveni brend koji u nešto drugačijem ambijentu gostima pruža čist luksuz i eleganciju. Nadaleko poznat po vrhunskim kulinarskim delicijama, izvrsnoj usluzi i prostoru, odličan je izbor za sve one koji žele da isprobaju nešto smelije gastronomske kombinacije i uživaju u luksuzu, otmenosti i privatnosti. Hotel Pupin može da se pohvali i bogatom vinskom kartom koja sadrži više od 300 domaćih i inostranih etiketa. Ukoliko imate potrebu za organizacijom poslovnih skupova, moderno i funkcionalno projektovana konferencijska sala koja se nalazi u sklopu hotela idealno je mesto za događaje ovog tipa.

Hotelom Pupin upravlja kompanija NS Hotels Hospitality Management Group, čiji tim čini isključivo mlad, talentovan i visokokvalifikovan kadar. Vizija hotela je da obezbedi komfor, udobnost i vrhunski ugođaj svakom gostu, a potvrda uspešnog poslovanja i marljivog rada je upravo još jedna dobijena zvezdica.