Istražite više

Kalem slavi drugi rođendan

Pre tačno dve godine, u ne tako sjajnim i prilično neizvesnim okolnostima, Kalem by Zak je otvorio vrata svojim gostima. Sam početak našeg rada obeležila su različita ograničenja, zatvaranja i zabrane kretanja. Bez obzira na celokupnu situaciju, trudili smo se da se od samog starta profilišemo kao mesto sa karakterom, koje će ljudi voleti i rado posećivati. Fokusirali smo se na vrhunsku gastronomiju, odličnu uslugu i prepoznatljiv enterijer, koji su vremenom stvorili brend kakav smo danas. 

Kalem by Zak je restoran autentičnog stila, jedinstvenog koncepta i prepoznatljive energije. Luksuzan enterijer upotpunjen odgovarajućim detaljima prilagođen je specijalnim prilikama, poslovnim sastancima, ali i neobaveznim okupljanjima na popodnevnoj kafi. Prijatan i osvetljen prostor i topla atmosfera učiniće da se osećate ugodno, opušteno i ispunjeno. Gastronomske kreacije nekih od najvećih kulinarskih stručnjaka u regionu osvojiće Vaša čula već pri prvom zalogaju, a neodoljivim i smelim kombinacijama najsvežijih namirnica stvorićemo ugođaj kome ćete se rado vraćati. Bogata vinska karta koja broji više od 300 najcenjenijih domaćih i inostranih etiketa oduševiće sve ljubitelje ovog pića. Pored dobrog vina, u Kalemu Vas očekuje veliki izbor svetski poznatih klasika, kao i koktela naše jedinstvene recepture. 

Osluškujući želje i potrebe gostiju, vremenom smo postali i sinonim za dobar provod. Prepoznatljiv muzički program i vrhunski izvođači gotovo svakog vikenda prave odličnu atmosferu, a tradicionalne žurke koje organizujemo za praznike privlače pažnju sve većeg broja posetilaca. 

Naredna žurka imaće poseban povod. U subotu 19. marta proslavićemo dve godine uspeha, timskog rada i druženja sa našim gostima. Uz muzički program Makao benda nazdravićemo lepim vremenima koja su pred nama. Dođite da se zajedno radujemo i da uživamo u dobroj muzici i izvrsnim specijalitetima.

Vidimo se u Kalemu!