Istražite više

Magija leta u centru Novog Sada – Kalem Garden

Lepo vreme i visoke temperature na ulice su izmamili sve one koji su jedva čekali uživanje i druženje na otvorenom. Ušuškane prostore novosadskih restorana i kafića zamenile su bašte, koje su i ove godine spremno dočekale letnju sezonu. 

U samom centru Novog Sada, u unutrašnjosti Pupinove palate, nalazi se posebno mesto, namenjeno svima koji žele da se distanciraju od gradske gužve i buke, a da opet budu u centru gradskih dešavanja. Sama lokacija, otmen stil i odmereni detalji, pažljivo ukomponovani sa impresivnim okruženjem, podsećaju na bašte lokala najvećih svetskih metropola. Baš kao i sam Kalem, i Kalem Garden ima prepoznatljiv karakter i jedinstven stil koji ga izdvaja od ostalih objekata. Bilo da želite da uživate u svežoj, jutarnjoj kafi, ležernom popodnevnom druženju ili savršenom izlasku, Kalem Garden je idealno mesto za Vas. 

Prijatna i mirna jutra uz osvežavajuće ukuse ceđenog voća ili omiljene kafe, savršen su način da započnete svoj dan. Neobavezan ručak sa prijateljima, ili nešto formalniji susret sa poslovnim partnerima, svakako će biti ugodniji u inspirativnom i živopisnom ambijentu Kalem Garden- a.

Večeri su ipak ono što daje najveću magiju letu. Pored izuzetne lokacije, jedinstvenog položaja i otmenog enterijera, Kalem Garden može da se pohvali i zavidnom koktel i vinskom kartom, kao i bogatim izborom ostalih domaćih i inostranih pića. Svetski poznati klasici i naši domaći kokteli, napravljeni po specijalnoj recepturi iskusnih barmena, zadovoljiće ukuse i najvećih zaljubljenika u ova pića. Fantastičnu večernju atmosferu upotpunjuje i originalan muzički program, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Osetite magiju leta u centru Novog Sada! Uživajte u lepom vremenu, najboljim koktelima i vrhunskoj hrani. Vidimo se u Kalem Garden- u!