Sa prvim sunčanim danima odlučili smo da u Kalem donesemo dašak leta kroz specijalan meni mediteranskih ukusa. Osim ponude sveže ribe, na meniju će se naći i raznovrsni morski plodovi pripremani prema autentičnoj recepturi šefa kuhinje.

Meni

Tartar od tune

Tuna tartar

1350 rsd

Karpaćo od lososa i brancina

Salmon and seabass carpaccio

1350 rsd

Morski plodovi na crvenu, belu ili zelenu buzaru

Mix of seafood with "buzara style" tomato, white wine or green pesto stew

2150 rsd

San Žak na grilu sa pireom od komorača

Grilled Saint Jacques with fennel puree

2750 rsd

Sveža riba 1kg - pitati osoblje za preporuku
*sa prilogom po Vašoj želji

Fresh fish 1kg - ask the stuff for the recommendation
*With side dish of Your choice

Posetite Kalem 12, 13. i 14. marta i uživanje u mediteranskim ukusima. Vidimo se!