Istražite više

Novak Đoković posetio Novi Sad i naše mesto sa karakterom

Dan zaljubljenih u Novom Sadu je ove godine bio poseban. Pored bogate ponude gradskih dešavanja, Novosađane je iznenadio nesvakidašnji prizor u Zmaj Jovinoj ulici – najbolji teniser sveta u šetnji našim gradom. Video snimak Novaka Đokovića koji ostavlja novac uličnom sviraču vrlo brzo se proširio društvenim mrežama, kao i snimak njega i njegove supruge na balkonu dvorane SPENS-a, dok uživaju u koncertu Željka Samardžića.

Instagram – nolefam.rs

Sudeći po komentarima građana, oduševila ih je neposrednost, ljubaznost i srdačnost sportiste koji je, iako poznat po svom šarmu i druželjubivosti, iznenadio gestom koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Prolaznike je fascinirao prizor na ulici, pa su neki od njih trenutak slučajnog susreta sa Novakom opisali kao susret sa dragom osobom koju poznaju celog života.

Neobaveznu posetu Novom Sadu porodica Đoković je iskoristila i za odlazak u restoran Kalem by Zak – mesto sa karakterom u centru grada. Luksuzan i inspirativan ambijent u kombinaciji sa najboljim gastronomskim ostvarenjima predstavlja pravi raj za sva čula, dok su energija i atmosfera ono što ovaj restoran izdvaja od drugih.

Čast nam je što smo i ovog puta bili izbor najboljih. Verujemo da će se porodica Đoković, i prilikom sledeće posete našem gradu, rado vratiti u Kalem by Zak.