Istražite više

Novi meni za novi gastronomski doživljaj - Kalem by Zak

U želji da svojim gostima obezbede još bolje gastronomsko iskustvo, vrsni tim kuvara našeg restorana Kalem by ZAK kreirao je novi meni. 

Prepoznatljivi koncept mesta sa karakterom iz centra Novog Sada obogaćen je pažljivo kreiranom selekcijom jela, koja predstavlja najbolju interpretaciju tradicionalno dobrih receptura, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Najpreciznije rečeno, od ovog meseca ćete biti u prilici da u Kalemu isprobate svima omiljene predstavnike italijanske kuhinje: paste, pice, rižota, ali i jela od ribe, mesa i brojne neodoljive poslastice. Kada govorimo o specijalitetima od mesa, najveći iznenađenje za sve gurmane jesu noviteti sa roštilja, koji savremen koncept oplemenjuju duhom tradicije. 

Budući da su originalni i ukusni dezerti lična karta našeg restorana, posebna pažnja je i ovog puta poklonjena njima. Pored proverenih i neodoljivih klasika – čokoladnih listića, Mil Fei-ja i drugih, u ponudu smo uključili i neodoljivo ukusan i kremast kolač sa makom, belom čokoladom, malinama i listićima badema, kao i palačinke- jednu od najpoznatijih poslastica.

Pored noviteta našeg šefa kuhinje, u meniju su se našla jela koja ste posebno voleli, a deo su prethodne ponude. Neka od tih jela su: mus od pileće džigerice, goveđi karpaćo, dry age specijaliteti i mnogi drugi.

Posetite restoran Kalem i otkrijte svoje nove omiljene ukuse! Uživajte u kombinacijama najkvalitetnijih sastojaka, inovativnih tehnologija pripreme i tradicioalnog pristupa.

Vidimo se u Kalemu!