Istražite više

Budite u centru najlepše novogodišnje bajke

Za vreme novogodišnjih praznika, Novi Sad emituje posebnu energiju i zrači nestvarnom lepotom. Sam centar grada podseća na najpoznatije svetske metropole, čiji trgovi plene magičnom prazničnom atmosferom. Okićene ulice i prepuna šetališta odišu radošću i prepoznatljivim novogodišnjim duhom, a sadržaji koji Vas očekuju u samom gradu, oduševiće Vas i podsetiti na dočeke iz omiljenih prazničnih filmova.

U Dunavskom parku, koji se nalazi u samom centru, na oko tri minuta laganog hoda od našeg hotela, postavljeno je nesvakidašnje lepo i atraktivno klizalište, odnosno čitav zimski grad, spakovan na prostor centralnog parka. U pitanju je Ledena šuma – manifestacija koja već godinama jednako oduševljava i turiste i građane Novog Sada. Najpoznatije i najposećenije klizalište u gradu otvoreno je za posetioce i poslednjeg dana tekuće i prvog dana naredne godine. 

Podgrađe Petrovaradinske tvrđave biće rezervisano za centralni doček Nove 2023. Osim impresivnih predela koji Vas očekuju u ovom delu grada, za odličnu atmosferu biće zaduženi najpoznatiji domaći i svetski muzički sastavi, poput: Kosheen, Stereo MC’s, Perpetum Jazzile i drugih. 

Ukoliko više volite provod u zatvorenom i toplom prostoru, doček u našem restoranu Kalem by ZAK je savršen način da provedete nezaboravnu novogodišnju noć, ali i dan uoči samog dočeka. Već od 11 časova, uvertiru za savršeno veče napravićemo dnevnom žurkom, sa nešto savremenijim zvukom, dok ćemo svečanom večerom koja sledi, fantastičnim muzičkim programom i prepoznatljivom atmosferom ispratiti staru i dočekati Novu 2023. godinu. 

Šank

Bilo koji scenario novogodišnjeg dana i noći da odaberete, hotel Pupin je, pre svega zbog svoje lokacije, a zatim i zbog samog doživljaja, komfora, usluge i gastronomije, idealna opcija za smeštaj tokom praznika.

Uživajte u pogledu na najlepšu novogodišnju bajku i budite u samom epicentru gradskih dešavanja.

Za Vas smo pripremili posebne ponude:

New Year 2 Nights

Uživajte u prazničnoj euforiji, osetite energiju Novog Sada i prepustite se novogodišnjoj magiji.

New Year 3 Nights

Zadržite prazničnu čaroliju i dozvolite da traje što duže. Upoznajte grad i zavolite njegovo praznično raspoloženje.