Istražite više

NS FITNESS – najsavremenija teretana u gradu na raspolaganju našim gostima

U podnožju Pupinove palate nalazi se najmodernije opremljena teretana u Novom Sadu, koja je namenjena eksternim posetiocima, ali i gostima hotela Pupin, koji svoje slobodno vreme rado provode u vežbanju. 

U pitanju je prostran i uređen fitnes centar, opremljen spravama poslednje generacije renomiranog svetskog proizvođača Technogym. Nova serija je izrađena prema najvišim standardima biomehanike, ergonomije, izdržljivosti i sigurnosti i zbog toga ova linija predstavlja idealan izbor opreme za maksimiziranje sportskih performansi. NS FITNESS korisnicima pruža priliku da treniraju u modernom prostoru, koji se opremom, higijenom, profesionalnim pristupom i kompletnim konceptom razlikuje od standardne ponude.

Pored najsavremenije opreme, vežbači imaju priliku da sarađuju sa visokokvalifikovanim trenerskim timom, koji je svoje znanje i iskustvo sticao na prestižnim domaćim i inostranim univerzitetima i ustanovama. Na raspolaganju, osim individualnih treninga, nalaze se i personalni i grupni treninzi.

Energiju izgubljenu u teretani, vežbači mogu da nadoknade u lepo uređenom Protein baru, kao i u sauni. Benefiti saune su od davnina dobro poznati i priznati u svetu, ali se često mogu sresti različita mišljenja kada je u pitanju upotreba saune nakon treniranja. Ukoliko Vam lični osećaj nakon napornog treninga ali i generalno zdravstveno stanje to dozvoljavaju, sauna će imati pozitivan efekat na Vas, kako fizički, tako i na psihu. 

Ne napuštajte svoju rutinu ni prilikom odmora ili poslovnog putovanja, naročito ako imate šansu da trenirate u najsavremenije opremljenom fitnes centru, koji se nalazi na nekoliko stepenika od Vaše hotelske sobe.

Uživajte u kvalitetnim treninzima i upotpunite svoj boravak u hotelu Pupin!