Oktobar je mesec za gastronomska zadovoljstva. Naš cilj je da nudimo nova iskustva. S tim na umu, predstavljamo vam kreacije našeg šefa kuhinje, Baneta Zakića, uparene sa vrhinskim vinskim etiketama iz regiona i sveta.
Sreda 07.10.
Ribe i borovnice
Amuse – bouche / Fresco Bianco

Hama karpaćo sa emulzijom od marakuje i maslinovog ulja / Rajnski Rizling 2018

Blanširani file brancina u belom vinu sa povrćem žilien / Sauvignon Blanc Edicija S 2018

Rep grdobe u šafran sosu sa pireom od špargli / Chardonnay Edicija S 2016

Mil fej sa borovnicama i kremom od indijskog oraha / Rosetto 2019
Kreacije našeg šefa kuhinja, Baneta Zakića, premijerno prate najnovije etikete vinarije Kovačević.
Jedinstveno iskustvo, prvi put.
Cena: 2.800,00 RSD
ČETVRTAK 15.10.2020.
Patka, bundeva i vino
Amuse – bouche

Karpaćo od pačijih grudi sa sosom od sušene kajsije i indijskog oraha / Gianni Masciarelli Trebbiano d’Abruzzo 2019

Tortelini sa pačijim batakom i pireom od karfiola / Gianni Masciarelli Montepulciano d’Abruzzo 2017

Pačije grudi sa radičem i medom u vinskom sosu / Marina Cvetić Iskra 2015

Krokant parfe od golice sa sorbeom od bundeve / Gianni Masciarelli Cerasuolo d’Abruzzo 2019
Uz jesenje ukuse patke i bundeve uparili smo divne etikete vina sa italijanskog poluostrva. Vinarije Marina Cvetić i Gianni Masciarelli biće partneri našim novim receptima.
Cena: 2.750,00 RSD
Sreda 21.10.
Ribe i borovnice
Amuse – bouche

Tartar od škarpine sa paradajzom konkase i korijanderom / Bella Novela 2019

San Žak sa pireom od komorača / Ex Cathedra 2016

File hame sa crnim pirinčem i vasabi sosom / Omnibus Lector 2018

Tortelini punjeni kesten pireom sa raguom od brusnice i maslinovim uljem / Roza Nostra 2019
Ukusi Burgundije koje sa zadovoljstvom izazivaju naša vina. Vinarija Erdevik, uz najodlikovanije srpske etikete predstavlja savršen par za nova i nezaboravna iskustva.
Cena: 2.900,00 RSD
ČETVRTAK 29.10.2020.
Divljač i rogač
Amuse – bouche

Terin od srne i smrčka sa sosom od aronije i balzamika / Cabernet Sauvignon Classique 2017

Jelenski ragu sa vrganjima i palentom / Cabernet Sauvignon Franc 2017

File divljači sa crvenim kupusom i sosom od kleke i brusnice / Cabernet Sauvignon Reserve 2017

Kolač od rogača sa maskarpone kremom i raguom od crne ribizle. / Rose 2019
Divljač i Cabernet. Omiljena etiketa, već godinama, iz podruma Radovanović će biti partner našem meniju. Prirodan sklad.
Cena: 2.700,00 RSD
Address
Narodnih Heroja 3,
Novi Sad, 21000, Serbia

info@hotelpupin.rs

Copyright 2023 Quick System
Copyright 2023

