Istražite više

Podrška u Vašim poslovnim poduhvatima i idealan izbor za sve važne datume

Novi Sad već godinama važi za jedan od najvećih privrednih centara u našoj zemlji. Postao je mesto održavanja nekih od najvažnijih poslovnih okupljanja, foruma i sastanaka. Zbog svog povoljnog geografskog položaja izuzetno je pogodan za dešavanja iz sveta biznisa, a turističke atrakcije i bogati sadržaji su dodatan motiv da ovaj grad bude baš Vaš izbor za organizaciju važnog poslovnog događaja.

Nakon što odlučite da Novi Sad bude domaćin Vašeg skupa, važno je odabrati adekvatan prostor. Bilo da želite da ugostite svoje poslovne partnere, kolege iz kompanije ili buduće saradnike, izuzetno je bitno kakav utisak ostavljate.  Upravo prostor u kom ćete organizovati događaj, njegova lokacija i usluga imaju ključnu ulogu u stvaranju pozitivnog imidža.

Hotel Pupin se nalazi u samom centru Novog Sada i svojim gostima nudi najsavremenije opremljenu salu za sastanke. Znajući da važne stvari zaslužuju vrhunske uslove, napravili smo salu koja je funkcionalno projektovana i sadrži premium audio opremu. Objekat je potpuno klimatizovan i može da primi do 60 osoba, a nekoliko mogućih postavki odgovaraće svakom tipu događaja i ispuniće svaku Vašu zamisao. Budući da su kafe pauze veoma bitne i da uglavnom služe za sticanje poznanstava i razmenu kontakata, naš tim će vam obezbediti osveženje u prijatnom ambijentu. Ostavite odličan utisak na svoje saradnike, a mi smo tu da podržimo Vaše poslovne poduhvate i damo doprinos događajima koji su Vam važni.

Pored značajnih poslovnih događaja, mislili smo i na one bitnije i lepše – privatne proslave i okupljanja. Restoran hotela Pupin koji ima najlepši pogled u gradu svojim gostima nudi mogućnost organizovanja privatne večere ili ručka. Ovakav koncept je idealan za sve važne datume koji zahtevaju vrhunsku hranu, besprekornu uslugu i prijatan ambijent. Kreiranje sopstvenog menija u dogovoru sa našim proslavljenim šefom kuhinje omogućiće Vam da svojim gostima stvorite baš onakav ugođaj kakav ste zamislili. 

Hotel Pupin brine o Vašim najvažnijim prilikama. Bilo da ste u potrazi za adekvatnim prostorom za organizovanje poslovnih događaja, ili Vam je potreban ambijent u kom ćete Vi i Vaši gosti imati potpunu privatnost i besprekornu uslugu, hotel Pupin je idealan izbor za Vas.