Istražite više

Praznici sa najlepšim pogledom na centar Novog Sada

Praznično doba u većini nas budi najlepše emocije: sreću, radost i mir. Provodimo ga sa dragim ljudima, stvaramo nove, zajedničke uspomene i na taj način sakupljamo energiju za nove pobede.

Kako bi Vaše uspomene bile što lepše, osim toga sa kim ih stvarate, od izuzetne važnosti je i to gde ih stvarate. Bitno je da to bude mesto koje će u Vama da probudi posebnu, do sada neproživljenu emociju. Veliki broj posetilaca Novog Sada upravo tu činjenicu navodi kao razlog zašto bi se ponovo vratili u naš grad. 

Novi Sad je grad posebne energije i prazničnog duha, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dočekaće Vas širom raširenih ruku, ugostiti bolje nego što ste ikada mogli da zamislite i pružiti Vam ugođaj koji ćete dugo prepričavati. Svojim sadržajima i bogatom ponudom za vreme praznika, staviće Vas pred težak izbor. 

Okićene gradske ulice i manifestacija „Ledena šuma“ u Dunavskom parku, vratiće Vas u detinjstvo i navesti da se osećate kao u najlepšim božićnim filmovima. Pored lepog i prostranog klizališta, moći ćete da iskusite najlepše tradicionalne slatkiše, da kupite suvenire i zagrejete se uz čašu kuvanog vina ili toplog čaja. 

Ova manifestacija, kao i sam centar grada, nalaze se na minut od našeg hotela. Ono što Vas, za vreme praznika očekuje u našem hotelu, posebno je zanimljivo. Praznični odmor u hotelu Pupin obeležiće izuzetan mir, komfor i udobnost, ali i fantastična usluga po kojoj smo prepoznatljivi. Uživaćete u udobnosti svog ličnog prostora, sa pogledom na najlepšu novogodišnju priču – najpoznatije šetalište, katedralu i užurbane prolaznike koje ne popušta novogodišnja euforija. Gastronomski doživljaj je takođe značajan deo svakog odmora, a naši restorani Kalem i ZAK imaju bogatu ponudu savršenih kombinacija najfinijih namirnica, pripremljenih po specijalnoj recepturi našeg šefa kuhinje.


 

Novogodišnji i božićni praznici simbolizuju veselje, ljubav i lepotu. Zbog toga im se posebno radujemo. Uživajte u blistavoj, novogodišnjoj magiji, koju smo pripremili specijalno za Vas. Čekamo Vas u hotelu Pupin!