Istražite više

Punjači za električna vozila u hotelu Pupin

Električni automobili postaju sve popularniji u svetu, kako zbog svoje pouzdanosti, tako i zbog emisije štetnih gasova, ali i mnogih drugih benefita za vozače. Budući da je ovakvih vozila na ulicama sve više, hotel Pupin je odlučio da svojim gostima obezbedi sigurno mesto za punjenje električnog automobila. 

U garaži hotela nalaze se jasno obeležena parking mesta sa punjačima snage 22kw, koje je potrebno rezervisati prilikom rezervacije smeštaja u hotelu. Na ovaj način, gostima hotela želimo da obezbedimo mogućnost za pouzdano i sigurno punjenje četvorotočkaša, što će im ujedno omogućiti bezbrižan i kvalitetan odmor. 

Pored svih prednosti kupovine i upotrebe električnih automobila, u našoj zemlji postoji vrlo malo mesta na kojima se nalaze punjači. To je jedan od razloga zbog kog se naši vozači, kako podaci svedoče, još uvek radije odlučuju za konvencionalna vozila. Situacija u ostatku sveta je značajno drugačija, pa se tako gotovo polovina proizvedenih električnih automobila proda u Kini. 

Rezervišite punjač za svoj električni automobil na vreme i uživajte u odmoru!