Istražite više

PupiNS Tour – Hotel Pupin ugostio influensere iz celog regiona

Drugi vikend februara protekao je u znaku dobrog druženja, odlične energije i zanimljivih dešavanja. Hotel Pupin je ugostio influensere iz celog regiona, koji su imali priliku da se odmore, uživaju, ali i upoznaju neke od najvećih znamenitosti Novog Sada. Grupu mladih ljudi dočekali smo sa osmehom, spremni da im priuštimo ugođaj po kom smo nadaleko poznati.

Pored prepoznatljivog komfora, udobnosti i topline naših hotelskih soba, goste je sačekao poklon dobrodošlice, koji je sadržao interaktivnu mapu, specijalno osmišljenu za ovu priliku.

Prvo veče bilo je rezervisano za upoznavanje i druženje na večeri u našem restoranu Kalem by Zak, u kom su gosti imali priliku da probaju najlepše kulinarske kreacije, karakteristične za koncept mesta sa karakterom u centru grada. Uživali su u dobroj hrani, vinu i zanimljivom muzičkom programu.

Nakon noći provedene u hotelu i doručka sa najlepšim pogledom na centar grada, gosti su pošli u obilazak Novog Sada. Uz pratnju vodiča, upoznali su centar grada i sve znamenitosti koje se nalaze u blizini centra. Posle toga su se uputili ka Petrovaradinskoj tvrđavi, gde ih je sačekalo pregršt zanimljivih informacija o bogatoj istoriji tvrđave.

Interaktivna mapa im je pomogla da se snađu, edukuju, ali i zabave lepljenjem stikera na mesta koja su posetili. Poseban doživljaj bilo je fotografisanje i samostalna izrada fotografija koje su imali mogućnost da zalepe na mapu.

Veče je ponovo bilo rezervisano za dobru hranu, ovog puta u luksuznom restoranu ZAK. Posebno osmišljen meni oduševio je prisutne, a savršeno uparena jela i vina obezbedila su ugođaj za sva čula. Nakon svečane večere, u Kalemu je bio upriličen koktel, u kom su uživali do kasnih večernjih sati.

Zadovoljstvo nam je što smo bili u prilici da ugostimo mlade i uspešne ljude iz celog regiona, upoznamo ih sa sadržajima našeg hotela, ali i lepotama i obeležjima našeg grada. Verujemo da su iz Novog Sada otišli bogatiji za jedno novo iskustvo, prijateljstva i da su sa sobom poneli najlepše uspomene.