Restoran Kalem by Zak - Jelovnik - Meni

DORUČAK

SENDVIČI

PREDJELA

Supe / Čorbe

OBROK SALATE

PASTE

PIZZE

Meni Kalem u Hotel Pupinu

Balans & Uživanje

Dodir sofisticiranosti u Vašoj svakodnevnoj rutini. Sa zadovoljstvom nudimo veliki broj opcija. Sveže pripremljen doručak sa domaćim pecivom, gurmanski sendviči i salate, pice pečene na drvima, nove i uzbudljive recepture koje kombinuju ukuse je ponuda restorana Kalem by Zak. Prateći najmodernije tehnike pripreme hrane, naš tim radi naporno na tome da nađe nove načine koji vode do novih ukusa. Vitalno je naći prave sastojke, u tom cilju se trudimo da sa našim partnerima donesemo samo ono najbolje i najsevžije za Vaš sto.

GLAVNA JELA

ŠAŠLJICI

Šašljik je jelo od raznih vrsta mesa, koje se posebnom pripremom na bezkontaktnom "EcoGrill" roštilju sprema na najrazličitije načine. Ovaj način pripreme nam omogućava da naše meso kombinujemo sa raznim marinadama kako bi postigli unikatan ukus. Služe se sa tortiljom, sotiranim povrćem, sosom mileram-praziluk i sosom od aronije. Nudimo vam sledeće opcije :

Dry age - suvo zrenje

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naše specijalitete od zrelog junećeg mesa. Kroz ovaj proces, koji može trajati do 45 dana, meso se menja na dva načina. Isparavanjem, ono gubi vodu, postaje suvo i time ukus samog mesa dobija na intenzitetu. Druga promena se ogleda u promeni same teksture. Prirodni enzimi razbijaju povezujuće tkivo u mišiću, što vodi do mnogo nežnije teksture. Dakle, kroz proces termičke obrade, sa zadovoljstvom vam predstavljamo specijalni delikates. Sve što ostaje na vama je da izaberete svoj omiljeni deo mesa.

DEZERTI

PREMIUM BY ZAK

This post is also available in: English

Učitavanje...