Restoran Zak - Jelovnik - Meni

Predjela

Supe / Čorbe

Zak meni u Hotelu Pupin

Priprema & Zadovoljstvo

Priprema je ključ. Planiranje je ključ. Obrazovanje je ključ. Iskustvo je ključ. Oprema je ključ. Sastojci su ključ. Rad je ključ. Mi imamo mnogo ključeva. U restoranu Zak, trudimo se da apelujemo na Vaše najdelikatnije receptore hrane. Sofisticirane tehnike pripreme ističu najsuptilnije detalje. Sastojci koji se teško nalaze se transformišu u najukusnija jela. Karpaćo, mus, domaća testenina, divlja riba, jastog, meso sa planinskih pašnjaka, jagoda i čokolada su samo neke od reči koje padaju na pamet. Kao odgovarajuće društvo, nudimo vinsku kartu sa više od 200 etiketa. Otključajte riznicu vaših ukusa.

GLAVNA JELA

Dry Age - Suvo zrenje

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naše specijalitete od zrelog junećeg mesa. Kroz ovaj proces, koji može trajati do 45 dana, meso se menja na dva načina. Isparavanjem, ono gubi vodu, postaje suvo i time ukus samog mesa dobija na intenzitetu. Druga promena se ogleda u promeni same teksture. Prirodni enzimi razbijaju povezujuće tkivo u mišiću, što vodi do mnogo nežnije teksture. Dakle, kroz proces termičke obrade, sa zadovoljstvom vam predstavljamo specijalni delikates. Sve što ostaje na vama je da izaberete svoj omiljeni deo mesa.

DEZERTI

This post is also available in: English

Učitavanje...