Istražite više

Sporazum o saradnji kompanije NS Hotels i Galerije Matice srpske

Negujući bogatstvo različitosti i lepotu multikulturalnosti, Novi Sad je poneo titulu Evropske prestonice kulture. Pregršt kulturnih dešavanja, sadržaja i institucija koje čuvaju i obogaćuju kulturnu baštinu našeg grada, čine ga jedinstvenim i zanimljivim turistima iz čitavog sveta. Turizam i kultura su dve okosnice društvenog života Novog Sada i kada se udruže, nastaje jedinstvo koje ovaj grad čini posebnim. 

Hotel Pupin se nalazi u samom srcu grada, u središtu svih kulturnih dešavanja i godišnje ugosti na hiljade posetilaca iz celog sveta. Sa idejom da našim gostima predstavimo najveću dragocenost Novog Sada – kulturu, ostvarili smo saradnju sa Galerijom Matice srpske – institucijom koja predstavlja sponu između prošlosti i sadašnjosti, negujući umetničko stvaralaštvo na izuzetan način.

Saradnja kompanije NS Hotels i Galerije Matice srpske zasnivaće se na organizaciji i realizaciji projekata i programa iz oblasti kulture, imajući u vidu značaj poveznice kulturne i turističke prezentacije našeg grada. Sporazum o saradnji su potpisali Milosav Dunjić, direktor kompanije NS Hotels i dr Tijana Palkovljević Bugarski, upravnica Galerije Matice srpske.