Istražite više

Treći rođendan restorana Kalem by ZAK

U subotu 18. marta obeležili smo tri godine druženja, zabave i odličnog provoda. Rođendanska žurka restorana Kalem by ZAK je bila nezaboravna, baš onakva kakvu ste i očekivali. Uživali smo u odličnoj energiji i raspoloženju naših gostiju, za koje smo i ovog puta pripremili prepoznatljivo dobru gastronomsku ponudu i mala iznenađenja. Uživanje u vrhunskoj hrani i piću upotpunio je performans Makao benda, koji nas pri svakom gostovanju iznova oduševljava, kako odličnim repertoarom, vokalima i muzičkom interpretacijom, tako i scenskim nastupom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Proslava rođendana je uvek dobra prilika za sabiranje utisaka i retrospektivu svega postignutog. Vodeći se idejom da se profilišemo kao mesto sa karakterom, koje će gostima pružiti inspirativan, komforan i moderno uređen prostor, uz vrhunsku gastronomsku ponudu, bogatu kartu pića i odabrane muzičke izvođače, uspeli smo da zauzmemo posebno mesto na ugostiteljskoj mapi Novog Sada. Istakli smo se načinom rada, autentičnošću, ali i izuzetnim kulinarskim delicijama koje možete da isprobate isključivo kod nas. Jela našeg šefa kuhinje pobrala su simpatije gostiju od samog početka, a kvalitet, doslednost i praćenje trendova omogućili su nam da dopremo do ogromnog broja sugrađana, ali i turista, koji zahvaljujući poseti restoranu Kalem by ZAK i našoj bogatoj ponudi mogu da steknu kompletnu sliku o gradu u kom se nalaze.

Višegodišnje znanje i iskustvo našeg proslavljenog šefa, u kombinaciji sa savremenim tehnikama pripreme, stvorili su brend koji može da se pohvali prilično sadržajnim spiskom autorskih kreacija. Osim hrane, za Vas svakodnevno pripremamo i najlepše koktele – već poznate, ali i samostalno osmišljene, vešto umućene i poslužene. 

Drago nam je što ste prepoznali našu viziju i što ste već tri godine deo naše lepe i uspešne priče. Iz dana u dan nastojimo da zadovoljimo sve Vaše želje, osluškujući i beležeći Vaše impresije. Radujemo se svakom novitetu i uživamo u pripremi standardno dobrih stvari koje najviše volite. Svoj recept za uspeh nećemo menjati ni u budućnosti, a Vama savetujemo da dođete i, ukoliko već niste, isprobate jela pripremljena po prepoznatljivim receptima našeg šefa kuhinje.

Vidimo se u Kalemu!